Skip to content Skip to footer
Anna-Lisa Kumoji

“På Statera Clinic blir du sett og ivaretatt på høyeste nivå. Der er det faglig kompetanse kombinert med at de er flinke med mennesker.”

KundeAnna-Lisa KumojiDatoAug, 2024SkribentMorten GamreShare

Anna-Lisa Kumoji, som til daglig jobber som artist og skuespiller, er ikke bare en fast kunde hos Statera Clinic, men en av de mange som har opplevd den eksepsjonelle servicen og ekspertisen du blir møtt med av personalet. “Romina, som er daglig leder i klinikken, er kjempeflink på det hun gjør, og er en veldig imøtekommende person som virkelig tar vare på deg som menneske”, sier Anna-Lisa. 

Utfordringer med melaninrik hud og løsningen på Statera Clinic

Anna-Lisa har melaninrik hud, som vil si mye pigmenter, noe som har gjort hårfjerning med laser til en utfordring tidligere. Hun har prøvd andre klinikker med mindre vellykkede resultater, men på Statera Clinic har hun funnet løsningen. “Når du er melaninrik, slik jeg er, kan man svi huden om man tar for sterk styrke på laseren, noe jeg har opplevd og hatt dårlig erfaring med tidligere. Men hos Statera Clinic har dette fungert fint.” sier Anna-Lisa.  

Etter å ha gjennomgått tre til fire laser behandlinger hos Statera Clinic, har Anna-Lisa sett veldig gode resultater. “Jeg kan sammenligne resultatene med andre klinikker jeg har vært hos, og det er faktisk bare behandlinger hos Statera Clinic jeg har vært fornøyd med”, sier Anna-Lisa og fortsetter, De er ekstremt dyktige og veldig nøye, samtidig som de er effektive. Så jeg er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet, sier Anna-Lisa og legger til “Statera Clinic bruker den nyeste teknologien som er skånsom mot huden. Den svir bare av hårene, og ikke selve huden.” 

Holistisk tilnærming til skjønnhet

“Statera Clinic har en holistisk tilnærming til skjønnhet,” bemerker Anna-Lisa. “Romina tar vare på hele opplevelsen og meg som menneske.” Hun planlegger å fortsette med både PRP-behandlingen og hårfjerning hos Statera Clinic, og ser også fram til å prøve microneedling kombinert med PRP.

“Det handler jo om å gjøre noe som er bra for seg selv, og på Statera Clinic blir du sett og  ivaretatt på høyeste nivå. Der er det faglig kompetanse kombinert med at de er flinke med mennesker.”

 

Hos oss i Statera Clinic er din velvære høyt prioritert av våre behandlere. Ta kontakt med oss du har spørsmål.

Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?