Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

RF Microneedling med PRP

RF microneedling er en behandling som bruker radio frekvens energi og mikronåler for å forbedre hudens tekstur og redusere synligheten av arr, rynker og pigmentering. Mikronålene skaper små kanaler i huden, samtidig som radio frekvens energien stimulerer kollagen produksjonen. Dette kan resultere i fastere og jevnere hud. Det er en populær behandling for hud foryngelse forbedring av hud kvaliteten

RF microneedling med PRP er en behandling som kombinerer mikronåler og PRP (platelet-rich plasma). PRP er blodplasmaet som er rikt på blodplater og vekstfaktorer, og det brukes til å forbedre hudens tekstur og stimulere kollagen produksjonen. Det kan bidra til å forbedre hudens utseende og redusere tegn på aldring.

HVA ER FORDELENE MED RF MICRONEEDLING?

  1. Forbedrer hudens tekstur: RF microneedling kan bidra til å jevne ut ujevnheter i huden, som arr, fine linjer og rynker.
  2. Øker kollagen produksjonen: Behandlingen stimulerer kollagen produksjonen i huden, noe som kan bidra til å gjøre huden fastere og mer elastisk.
  3. Reduserer pigmentering: RF Microneedling kan hjelpe til med å redusere synligheten av pigmentering og solskader.
  4. Nedetid: Etter behandlingen kan det være litt rødhet og hevelse, men det er vanligvis 2-3 dager nedetid. På sensitiv hud kan det ta 4-5 dager dersom man bruker høy frekvens. Det er mulig å regulere RF nivå, høyere RF vil gi mere hevelse og rødhet.
  5. Langvarige resultater: Stimulerer kollagenproduksjonen, Ved gjennomføring av en kur kan man forvente at resultatet varer opp til to år. Ved behandling av tilstander som eksempelvis aknearr er resultatet mer varig. Det er viktig å merke seg at resultatene kan variere fra person til person.

HVILKE HUDPROBLEMER KAN RF MICRONEEDLING BEHANDLE?

  1. Arr, kan bidra til å redusere synligheten av akne arr, kirurgiske arr og arr etter skader.
  2. Behandlingen kan bidra til å glatte ut fine linjer og rynker, spesielt rundt øyne, munn og panne.
  3. kan hjelpe til med å redusere synligheten av hyperpigmentering, solskader og aldersflekker.
  4. Behandlingen kan bidra til å jevne ut ujevnheter i huden og forbedre hudens tekstur.
  5. kan bidra til å stramme opp og løfte slapp hud, spesielt i områder som kjevelinjen og halsen. Det er viktig å merke seg at resultatene kan variere, og det kan være behov for flere behandlinger for å oppnå ønskede resultater. Det anbefales å ha en konsultasjon for å få en grundig vurdering og anbefalinger basert på dine spesifikke hudproblemer.

HVORDAN UTFØRES EN BEHANDLING?

Under en RF microneedling-behandling brukes en spesiell enhet som kombinerer radiofrekvens (RF) og mikronåler. Her er en generell oversikt over hvordan behandlingen utføres:

  1. Rensing av huden: Før behandlingen starter, vil hudterapeuten rense og forberede huden din.
  2. Påføring av bedøvelseskrem: For å minimere ubehag, kan det bli påført en bedøvelseskrem på det aktuelle området.  Sammen med PRP anbefales det å ikke bruke bedøvelse da det vil redusere effekten av PRP.
  3. Enheten med mikronåler brukes til å lage små, kontrollerte nålestikk i huden. Dette stimulerer hudens naturlige helbredelsesprosess og fremmer kollagen produksjonen.
  4. Samtidig som mikronålene penetrerer huden, blir radio frekvens energi levert til de dypere lagene av huden. Dette bidrar til å varme opp vevet og ytterligere stimulere kollagen produksjonen.
  5. Etter at behandlingen er fullført, kan det bli påført beroligende eller helende produkter på huden for å redusere rødhet og berolige huden. Vi går gjennom behandlingsprosessen og forventede resultater før behandlingen starter.

HVA BØR DU TENKE PÅ FØR BEHANDLING?

Før du gjennomgår en kombinert behandling med RF microneedling og PRP, er det noen ting du bør vurdere:

  1. Det er viktig å planlegge en konsultasjon hos oss først. Da vil vi kunne evaluere din hudtilstand, diskutere dine mål og gi deg råd om hvorvidt denne behandlingen er egnet for deg.
  2. Informer oss om eventuelle medisinske tilstander du har, spesielt blødnings tendenser eller hudinfeksjoner. Du bør også informere oss dersom du tar noen faste medisiner.
  3. Hvis du har kjent allergi mot visse stoffer eller produkter, bør du informere oss om dette.
  4. Før behandlingen kan det være nødvendig å unngå eksponering for sol, bruk av visse hudpleieprodukter eller utføre andre spesifikke forberedelser. Følg nøye de instruksjonene som blir gitt.

 5. Etter behandlingen kan det være nødvendig å følge spesifikke instruksjoner for hudpleie og unngåelse av visse aktiviteter, for eksempel soleksponering eller bruk av visse kosmetiske produkter. Husk at dette er generelle retningslinjer, og det er viktig å konsultere med oss for å få skreddersydd råd basert på din spesifikke situasjon

Med RF microneedling vil man kunne stramme opp og forbedre huden på en naturlig måte.

Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?