Skip to content Skip to footer
Hårtransplantasjon er en kirurgisk prosedyre som involverer flytting av hår fra en del av kroppen til hodebunnen for å behandle hårtap. Dette gir permanent hårgjenvekst der det trengs mest.
PRP (Platelet-Rich Plasma) er en naturlig behandling som bruker pasientens eget blod for å stimulere hårvekst eller forbedre hudens tekstur. Resultatene kan variere, men forbedring er vanligvis merkbar etter noen måneder med regelmessig behandling.
De fleste pasienter opplever minimal smerte under fillers eller botox-injeksjoner. En lokal bedøvelse kan også brukes for å minimere ubehaget.
De fleste pasienter kan gå tilbake til sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen. Eventuelle hevelser eller blåmerker kan forekomme, men de avtar vanligvis i løpet av noen dager til en uke.
Fillers kan brukes til å forbedre lepper, kinnben, nese, hake, kjevekontur og redusere fine linjer og rynker i ansiktet.
Varigheten av resultatene avhenger av produktet som brukes og individuelle faktorer, men de fleste kan forvente at resultatene varer fra 6 til 18 måneder.
Botox-behandling er egnet for voksne som ønsker å redusere utseendet på fine linjer og rynker i ansiktet. En medisinsk konsultasjon vil vurdere om det er trygt og passende for deg.
Risikoene er generelt lave, men inkluderer mulige bivirkninger som hevelse, blåmerker, infeksjon og allergiske reaksjoner. Disse risikoene vil bli diskutert i detalj under konsultasjonen.
Følg legens instruksjoner, unngå blodfortynnende medisiner før behandlingen og unngå alkohol dagen før for å minimere risikoen for blåmerker og hevelse.
Prisen varierer avhengig av typen behandling og mengden som kreves. Vi tilbyr individuelle konsultasjoner for å diskutere dine behov og gi en nøyaktig prisestimering.

Registrer og få våre tilbud og nyheter direkte i din innboks!

Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?