Skip to content Skip to footer
Morten Jakobsen

“Min opplevelse med Statera Clinic har vært svært positiv. Fra den første kontakten med Statera Clinic til de behandlingene jeg får nå, har jeg følt meg godt ivaretatt og har sett betydelige forbedringer på hårveksten. For dem som vurderer hårtransplantasjon eller andre skjønnhetsbehandlinger, kan jeg med trygghet si at Statera Clinic er et utmerket valg.”
– Morten Jakobsen

KundeHårtransplantasjonDatoAug, 2024SkribentMorten GamreShare

Morten, som til daglig jobber som rekrutterer, er en av de mange fornøyde kundene som har hatt en positiv opplevelse hos Statera Clinic. Etter flere mislykkede forsøk hos andre klinikker, fant han endelig det han søkte etter hos Statera. 

“Midt i tyveårene begynte jeg å merke at håret mitt ble tynnere, og utviklingen fortsatte i tredveårene. Jeg tok en hårtransplantasjon for litt over ti år siden hos en klinikk i Oslo, men jeg ble aldri fornøyd med resultatet, selv etter to behandlinger. Jeg ga litt opp. Men for et par år siden begynte jeg å undersøke alternativer, og tanken på å reise til en high-end klinikk i Canada var fristende, men kostnadene var dessverre uoverkommelige. Til slutt føltes det tryggere å finne en løsning i Norge. Statera Clinic ble valgt på grunn av deres imøtekommenhet, gode oppfølging underveis, og konkurransedyktige priser sammenlignet med andre norske alternativer”, sier Morten.

Imøtekommende og kunnskapsrik personale

Morten kom over Statera Clinic via en Facebook-annonse som gjorde det enkelt å vise interesse, og kort tid etter ble han kontaktet av personalet. “De var både kunnskapsrike og imøtekommende, og etter en positiv første-konsultasjon i Sandvika følte jeg meg trygg på å velge Statera Clinic. Jeg fikk også muligheten til å snakke med en annen kunde, noe som hjalp meg å ta den endelige avgjørelsen”, sier Morten.

 

Behandlingen og resultatene

Etter å ha startet behandlingen hos Statera Clinic, begynte Morten raskt å se positive endringer. “Jeg så resultatene allerede tre til fire måneder etter behandlingen hos Statera Clinic. Jeg tok hårtransplantasjon i november, og seks måneder senere kunne jeg tydelig se forbedringer” sier Morten. “I tillegg til hårtransplantasjonen, tar jeg nå PRP-behandlinger hver måned for å stimulere hårveksten.”

 

Anbefaling av Statera Clinic

Morten har hatt en gjennomgående positiv opplevelse hos Statera Clinic, noe som gjør det enkelt for ham å anbefale klinikken til andre. “Basert på min erfaring vil jeg absolutt anbefale Statera Clinic. Legene som utfører behandlingene er svært kompetente, og Romina, som er daglig leder i klinikken, sørger for at hele prosessen blir håndtert på en profesjonell og vennlig måte. Hun er lett å snakke med og har en sterk faglig bakgrunn.
“Jeg er overbevist om at mange flere bør velge Statera Clinic over andre alternativer, ikke bare på grunn av deres konkurransedyktige priser, men også på grunn av den bedre oppfølgingen de tilbyr”, sier Morten.

 

Statera Clinic er et utmerket valg

“Min opplevelse med Statera Clinic har vært svært positiv. Fra den første kontakten med Statera Clinic til de behandlingene jeg får nå, har jeg følt meg godt ivaretatt og har sett betydelige forbedringer på hårveksten. For dem som vurderer hårtransplantasjon eller andre skjønnhetsbehandlinger, kan jeg med trygghet si at Statera Clinic er et utmerket valg”, sier Morten avslutningsvis.

Hos oss i Statera Clinic kan du booke gratis konsultasjon med en fagkyndig før du tar endelig valg av alternative behandlinger. Se våre priser og bestill en behandlingstime.

Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?