Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hva Er Eximia?

Eximia Concept ble grunnlagt av brødrene Emma og Luciano Soldano i 2007, med mål om å bringe en enkel, effektiv og trygg løsning til kosmetologer og medisinske fagfolk. Med denne visjonen skapte brødrene sin første prototype ved navn ‘Resolution Seven’ i 1997. Dette var et pneumatisk massasjesystem med en orbital passiv rulle som fungerte i tre trinn; pause, sug og overtrykk. Resolution Seven ble en revolusjon for skjønnhetsapparater som bruker mekanisk massasje, noe som var ekstremt avansert for maskinene som ble brukt på den tiden.

De ti årene mellom den første prototypen og starten av Eximia Concept innebar konstant forskning og eksperimenter for å fremme nye teknologier brukt i systemene som nå er tilgjengelige. Eximia Concept-maskiner har blitt et anerkjent og høyt ansett system som brukes av kosmetologer og medisinske fagfolk og er et internasjonalt anerkjent system som selges i over 60 land. Eximia HR77 Platinum som er maskinen Med Oslo bruker, er en høyteknologisk maskin med verdensledende laser- og vakuum behandling.

Hva Kan Eximia gjøre For Deg?

Eximia HR77 maskinen har ulike programmer skreddersydd for hver enkelt behandling. Terapeuten velger program avhengig av hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Når det gjelder figurforming, kan systemet brukes til – reduksjon av strekkmerker, «løfting» av slapp hud i ansikt/på hals, oppstramming av løs hud på mage/armer/bryst samt punktslanking. Eximia HR77 er også et ikke-invasivt og svært effektivt alternativ, som løfter og strammer opp målområder for å redusere slapp hud og rynker.

Slik foregår behandlingen

Avhengig av behandlingen vil metoden variere og gi effektive resultater. HR77 systemet fremmer naturlige behandlinger ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin, strammer opp slapp hud rundt ansiktet, samt armer, mage og ben. Som eksempel vil anti-rynkemaskinen bli skreddersydd til ditt behandlingsområde. Behandlingen starter med å eksfoliere huden for å øke effekten av oppstrammingen, som deretter kombineres med masserende og aktiverende emulgering i fettcellene for å øke produksjonen av kollagen, elastin og oksygenering av huden. Lymfedrenasje vil fungere på en helt annen måte.

Egne oljer laget for maskinen tilfører næring til huden og en spesialutviklet ultralydgelé effektiviserer behandling av lokale fettansamlinger på for eksempel utsiden av lår og hofter. Mange behandlingen avsluttes med en spesialutviklet krem som hjelper til med å fremme best mulig resultat.

Behandlingene er skånsomme uten ubehag og blåmerker. De gir et jevnt og naturlig resultat, og man slipper kirurgiske arr.

Hvor Mange Behandlinger Trenger Jeg?

Hvor mange behandlinger du trenger avhenger av utgangspunktet og hva du ønsker å oppnå. Med andre ord så vil antall behandlinger variere fra person til person.
Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?