Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hypnose er en normal mental tilstand der sinnet ditt fokuseres og konsentreres om en bestemt ting/handling og kroppen ofte er avslappet.

Avhengighet, frykt, angst, dårlig selvbilde, negativt tankespinn, unødvendige smerter osv. alle disse tilstandene som skaper dårlig livskvalitet. Og ofte tenker vi at det bare «sitter i hodet», så hvorfor kan vi ikke bare si til oss selv det er feil og jeg vil ikke ha det sånn. Det er fordi disse problemene ligger dypt begravd i det underbevisste sinnet, som etablerte sannheter og mønstre. Og få tilgang til det underbevisste sinnet er ikke så lett, da vi lever våre daglige liv i bevisste sinn med de begrensinger det har. Men med hypnose har man mulighet til å få tilgangen til det ubevisste sinnet, og med hjelp fra det ubevisste sinnet finne nye sunne tanker og vaner, erstatte uønskede tanker og vaner vi ikke ønsker eller har bruk for lenger.

Isabelle Farzaneh Davodi

Isabell Farzaneh Davodi er sertifisert hypnoterapeut. Hun brenner for å hjelpe mennesker, erkjenne og utforske deres begrensninger for å overvinne enhver hindring som kan stå i veien for å oppnå deres sanne potensial.

Hennes bakgrunn er fra humanitært arbeid som Røde Kors, Flyktninghjelpen, og hun har nylig vært feltarbeider for Leger uten grenser. Hun har jobbet med flere integrerings- og flyktningprosjekter i Norge. Hun brenner for kunnskapsdeling og liker å utnytte mangfoldet av meninger. Gjennom arbeidet sitt gir hun enkeltpersoner mulighet til å utnytte potensialet sitt fullt ut og ta handling i lokalsamfunnene deres. Hun mener hennes sterkeste ferdigheter er forankret i menneskelige samhandlingsprosesser

Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?