Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SMP

SMP står for Scalp Micropigmentation, som er en ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre for å simulere utseendet av hårvekst på hodebunnen. Det innebærer å påføre små prikker med pigment på hodebunnen for å etterligne utseendet av hårsekker. SMP kan brukes til å skape en illusjon av en kortklippet hårstil, kamuflere hårtap eller arr, eller til og med gi et tettere utseende til eksisterende hår. SMP-prosedyren bør utføres av en erfaren og kvalifisert profesjonell som spesialiserer seg på Scalp Micropigmentation. Det er viktig å finne en som har kunnskap og erfaring med å utføre denne spesifikke behandlingen for å oppnå de beste resultatene. Vi har gratis konsultasjon dersom du ønsker en vurdering.

Hva bør man gjøre før en behandling

Før du gjennomgår en SMP-behandling, er det viktig å følge noen forberedende trinn. Her er noen ting du kan vurdere:

  • Konsultasjon: Planlegg en konsultasjon med oss. Vi vil vurdere hodebunnen din, diskutere forventede resultater og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha.
  • Avstå fra soling: Unngå overdreven soling eller bruk av solarium før behandlingen. Dette kan bidra til å sikre at huden din er i best mulig tilstand for prosedyren.
  • Unngå alkohol og blodfortynnende medisiner: Noen dager før behandlingen kan det være lurt å unngå alkohol og medisiner som kan tynne blodet, da dette kan påvirke helingsprosessen.
  • Vask håret grundig: Sørg for å vaske håret grundig før behandlingen for å fjerne eventuell olje eller produkt rester fra hodebunnen.
  • Følg instruksjonene fra oss: vil gi deg spesifikke instruksjoner om hva du skal gjøre før behandlingen. Følg disse nøye for å sikre best mulig resultat. Husk å diskutere spesifikke forberedelser med oss, da vi kan gi deg mer detaljerte retningslinjer basert på dine individuelle behov.

Hva bør man gjøre etter en behandling

Etter en SMP-behandling er det viktig å følge noen etterbehandlingsråd for å sikre en vellykket helingsprosess. Her er noen ting du kan vurdere:

  • Unngå direkte sollys: Beskytt hodebunnen mot direkte sollys i noen uker etter behandlingen. Bruk en hatt eller solkrem med høy SPF for å beskytte området.
  • Unngå overdreven svetting: Unngå intense treningsøkter eller aktiviteter som kan føre til overdreven svetting i noen dager etter behandlingen. Svette kan påvirke helingsprosessen.
  • Unngå berøring: Unngå å berøre eller klø på området som er behandlet for å unngå infeksjoner eller forstyrrelser i pigmenteringen.
  • Følg instruksjonene fra oss: vi vil gi deg spesifikke instruksjoner for etterbehandling. Følg disse nøye for å sikre best mulig resultat.
  • Vær tålmodig: Det tar tid for hodebunnen å helbrede og for pigmenteringen å sette seg. Vær tålmodig og gi det litt tid før du bedømmer resultatene. Husk å kontakte oss hvis du har spørsmål eller bekymringer etter behandlingen. Vi vil kunne gi deg råd og veiledning basert på dine individuelle behov.

Hvor mange behandlinger trenger man

Antall nødvendige behandlinger for SMP kan variere avhengig av individuelle faktorer som hårtype, grad av hårtap og ønsket utseende. Generelt sett vil de fleste kunder trenge flere behandlinger for å oppnå det ønskede resultatet. Dette kan vanligvis variere fra 2 til 4 behandlinger.

Hvor lenge varer SMP

Varigheten av SMP-behandlingen kan variere fra person til person. Generelt sett kan SMP vare i flere år, men det kan være nødvendig med vedlikeholds behandlinger over tid for å opprettholde det best mulige resultatet.

Hva er bivirkninger som kan oppstå ved SMP

Noen mulige bivirkninger av SMP kan inkludere midlertidig rødhet, hevelse eller kløe i området som er behandlet. Noen mennesker kan oppleve en liten grad av ubehag eller ømhet etter behandlingen. Det er også en liten risiko for infeksjon eller arrdannelse, selv om dette er sjeldent. Det er viktig å følge rådene fra oss og rapportere eventuelle bekymringer eller uvanlige symptomer. Vi vil kunne gi deg riktig veiledning og hjelp for å håndtere eventuelle bivirkninger som kan oppstå.

Hvem kan ikke utføre SMP

Noen personer kan være uegnede for SMP-behandling. Dette kan inkludere personer som har alvorlige hudsykdommer, infeksjoner i hodebunnen, eller personer som har dårlig helsetilstand generelt. Det er viktig å konsultere med oss for å vurdere om du er egnet for behandlingen. Vi vil kunne vurdere din individuelle situasjon og gi deg riktig veiledning.

 

Før og etterbilder

 

 

Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?