Skip to content Skip to footer

Hårtransplantasjon

Vi har sett behovet for å hente inn de beste innenfor hårtransplantasjon fra Tyrkia da mange Nordmenn velger å reise til Tyrkia for å utføre det. Grunnen for at det velges er prisen og at resultatet blir ganske tilfredsstillende.
Read more

Injeksjoner

Anneli Henriksson, sykepkeier og spesialist på estetiske injeksjoner og medisinsk hudpleie. Hun har lang erfaring som sykepleier. Hun har videreutdanninger i geriatri og kreftsykepleie, og videreutdanningen i kosmetisk/ dermatologisk sykepleie ved Senzieakademiet, Universitetet Sørøst Norge.
Read more

Hypnose

Hypnose er en normal mental tilstand der sinnet ditt fokuseres og konsentreres om en bestemt ting/handling og kroppen ofte er avslappet.
Read more

Eximia

Eximia Concept ble grunnlagt av brødrene Emma og Luciano Soldano i 2007, med mål om å bringe en enkel, effektiv og trygg løsning til kosmetologer og medisinske fagfolk. Med denne visjonen skapte brødrene sin første prototype ved navn ‘Resolution Seven’ i 1997.
Read more

Kontakt oss for gratis konsultasjon

Statera clinic er ledende innen å tilby rimelige og høykvalitets kosmetiske medisinske behandlinger. Vi er spesialiserte og meget erfarne innen hårtransplantasjoner, kosmetiske behandlinger, kopping og hypnoterapi.

Adresse

Industriveien 7, 1337 Sandvika

Vår klinikk er i Industriveien i Sandvika, kun 800 meter fra Sandvika togstasjon. Vi har gratis kundeparkering på begge sider av bygget .

Registrer og få våre tilbud og nyheter direkte i din innboks!

Bestill gratis konsultasjon idag. Det er også mulighet for video konsultasjon dersom man skulle ha lang reise vei. Ring eller send mail ved ønske for videokonsultasjon

Subscribe for the updates!

× Hva kan jeg hjelpe deg med?